+385 (0)91 893 1206INFO@CIAK-CISCENJE.hr
+385 (0)91 893 1206INFO@CIAK-CISCENJE.hr
 

IZRADA PODOVA

 
C.i.a.k. Vrsar specijaliziran je za obavljanje poslova ugradnje industrijskih i dekorativnih podnih sustava utemeljenih na sintetičkim smolama – u široj javnosti spominjanih i kao lijevani podovi, sintetički podovi, monolitni podovi, epoksidni (epoxy) podovi i slično.

Isto izrađujemo Microtpping i dekorativne podove od Idealwork Talijanske brendirane firme, čiji smo licencirani izvođači.

Omogućavamo Vam izbor proizvođača sintetičkih smola uz našu preporuku vrhunskih i svjetski poznatih proizvođača SIKA Mapei, Sto Ges.m.b.H. i uz besplatnu procjenu i savjete stručnog osoblja.

U Ciaku. svojim klijentima omogućujemo izbor iz široke palete podnih sustava.
Bilo da gradite novi objekt, vršite adaptaciju postojećeg objekta ili sanirate postojeće podne sustave, naše stručno osoblje će na temelju svog iskustva preporučiti optimalno rješenje u skladu s Vašim potrebama i željama.
Ponuđeni podni sustavi su, ovisno o samoj vrsti sustava mehanički opteretivi, otporni na habanje, čvrsti, vodonepropusni, paropropusni, antistatični, stabilni na svjetlost, otporni na razne kemikalije, otporni na kontinuirano opterećenje vodom, otporni na vremenske uvjete, protuklizni, čvrsti, monolitni (bez radnih reški i fuga), estetski privlačni, pogodni za ugradnju podnih sustava grijanja.
Omogućuju visoke higijenske uvjete, mat, polumat ili sjajne izvedbe, postojani i dugotrajni.
Također, Vama kao klijentu omogućen je izbor iz široke palete boja po standardnoj RAL karti.

Samo neke od vrsta poda:
– Garažni
– Industrijski podovi
– Dekorativni podovi
– Dizajnerski pod
– Sportski pod

Zašto izabrati pod na bazi sintetičkih smola ili dekorativne podove:

Otvaraju prostor
Namještaj i dekoracije najčešće su na prvom mjestu kada razmišljamo o dizajnu prostora.

No, ako ste se s dekorativne podom već susretali, najprije ćete njega izabrati. Izaberete li naš pod, osjećat ćete se dobro, jer će dobro izgledati i odraditi ćemo ga vrhunski.

To su podovi koji su izdržljivi, bez fuga i vrlo lako se čiste. Krajnji rezultat je otvoreniji prostor.

 

Jednostavni za održavanje
U današnjem modernom i brzom načinu života pokušavamo smanjiti vrijeme koje trošimo na čišćenje. Epoxy podovi su robosutni, izdržljivi i jednostavni za čišćenje.

Čiste se blagom otopinom običnog deterdženta s vodom, s time da sredstvo za čišćenje ima pH vrijednost manju od 7! Preporučljivo je barem jednom godišnje nanijeti politure za njegu podova.

 

Savršeni pod nogama
Djeca se vole igrati na podu, tako da su akustika, estetika i sigurnost vrlo važni.

Naši podovi moraju biti vrlo izdržljivi kako bi podnosili svakodnevne aktivnosti.

Izrađujemo podove za cijelu obitelj koji će trajati.

Topli i ugodni
Epoxy podovi slažu se dobro s podnim grijanjem i možemo ih primjeniti tj. izvesti za Vas i na čak postojeće podove. Budite uvjereni da možete udobno sjediti na kauču s bosim nogama, bez obzira da li je vruće ili hladno.

Vrlo higijenski
Ovi podovi zbog higijenskih uvjeta i jednostavnosti održavanja idealni su za prostorije s bazenima, za teretane i spa okruženja.

 
7212

NAŠ IDENTITET

– Iskustvo stvarano više od 10 godina..
– Pouzdani smo partner
– Posvećeni smo konkurentnosti i efikasnosti
– Orijentirani smo na rezultate i ispunjavanje naših obećanja

PRILIKE

– Mi smo uslužna djelatnost, djelujemo u domenama koje su tradicionalno smatrane kao sekundarne
– Ipak, smatramo da nove tehnologije unose revoluciju u naše aktivnosti – kao što je to bio slučaj u mnogim drugim branšama
– Za nas, to ne predstavlja prijetnju, već priliku da pružimo bolju uslugu i da im smanjimo troškove

ZAKLJUČAK

C.i.a.k. je jedna specijalizirana firma koja pruža usluge, bez obzira radi li se o pojedinačnim uslugama ili združeno u skladu sa potrebama Klijenta. Sa više od 1000 Klijenata radimo na principu primjene rješenja krojenih po mjeri i potrebama Klijenta. Nudimo kompletnu uslugu preko jedne točke kontakta sa Klijentom, kroz koju Klijent dobiva najbolja iskustva naših usluga.