+385 (0)91 893 1206INFO@CIAK-CISCENJE.hr
+385 (0)91 893 1206INFO@CIAK-CISCENJE.hr
 

NAŠA STRATEGIJA

 
Kroz ovo kratko vrijeme stekli smo puno iskustva, postali potpuno profesionalni i kvalitetniji u uslugama koje pružamo. I dalje ćemo razvijati paletu i kvalitetu usluga te proširivati poslovanje te tako omogućiti sto većem broju osoba da postanu naši zadovoljni klijent.

S ciljem pružanja i integriranja naših usluga, c.i.a.k. je osmislio opsežnu ponuda koju nadopunjujemo zadnjih 10 godina. To daje jedinstvenu mogućnost nuđenja cjelokupne palete ili pojedinačnih usluga koje donose korist.

Ciak Vrsar započeo je s poslovanjem 2009. godine, osnovan vizijom vlasnika i direktora Danijela Stojimirovića, da stvara nove vrijednosti za svoje klijente, koristeći vrhunsku tehnologiju i znanje, stvarajući inovativna rješenja za različite izozove koje budu stavljeni pred njime.

Ciak Vrsar nije tipično specijalizirano poduzeće koje ide sigurnim stazama, Ciak Vrsar je poduzeće koje će preuzeti poslove kojih se drugi boje jer su zahtjevni i izazovni.
Glavna je misija Ciak doo, zadovoljstvo klijenta bez obzira na zahtjevnost zadatka, a vizija je stvarati poduzeće jedinstvene ponude usluga usko specijaliziranih za održavanje prirodnog kamena i izradu lijevanih podova.

Ciak kvalitetu svojih usluga potvrđuje brojnim dugogodišnjim partnerima ali i okupljanjem vrhunskih svjetskih dobavljača materijala i strojeva.

Ciak partner dobavljači jesu Mapei, Sika, Sto, Klindex,Idealwork, HTC,Schwamborn……

 

Iza svojih radova stojimo vlastitim imenom.

Danijel Stojimirović

 
6984

NAŠ IDENTITET

– Iskustvo stvarano više od 10 godina..
– Pouzdani smo partner
– Posvećeni smo konkurentnosti i efikasnosti
– Orijentirani smo na rezultate i ispunjavanje naših obećanja

PRILIKE

– Mi smo uslužna djelatnost, djelujemo u domenama koje su tradicionalno smatrane kao sekundarne
– Ipak, smatramo da nove tehnologije unose revoluciju u naše aktivnosti – kao što je to bio slučaj u mnogim drugim branšama
– Za nas, to ne predstavlja prijetnju, već priliku da pružimo bolju uslugu i da im smanjimo troškove

ZAKLJUČAK

C.i.a.k. je jedna specijalizirana firma koja pruža usluge, bez obzira radi li se o pojedinačnim uslugama ili združeno u skladu sa potrebama Klijenta. Sa više od 1000 Klijenata radimo na principu primjene rješenja krojenih po mjeri i potrebama Klijenta. Nudimo kompletnu uslugu preko jedne točke kontakta sa Klijentom, kroz koju Klijent dobiva najbolja iskustva naših usluga.