+385 (0)91 893 1206INFO@CIAK-CISCENJE.hr
+385 (0)91 893 1206INFO@CIAK-CISCENJE.hr
 

OBRADA KAMENA

 
Ciak Vrsar održava, čisti i štiti sve vrste prirodnog kamena i proizvode od prirodnog kamena već više od 10 godina. U bogatom iskustvu uspješno je riješio mnoga zahtjevna zaprljanja i oštećenja nastala prirodom ili utjecajem čovjeka.
Kombinacijom strojeva, sredstva za čišćenje i inovativnosti, Ciak gradi svoj poslovni put, uz mnoštvo zadovoljnih klijenata.
Usluge koje obavlja:
– Brušenje
– Poravak
– Sanacija
– Štokovanje
– Poliranje
– Pranje
– Čišćenje
– Impregnacija

Prirodni kamen i proizvodi od prirodnog kamena, posebno oni postavljeni u eksterijeru, izloženi su kako različitim vremenskim uvjetima (kiša, snijeg, led, prašina) tako i utjecaju čovjekovog neopreznog djelovanja (prolijevanje različitih tekućina, maziva).
Zato je potrebno posvetiti posebnu pažnju njihovom održavanju, čišćenju i zaštiti.

 
7203

NAŠ IDENTITET

– Iskustvo stvarano više od 10 godina..
– Pouzdani smo partner
– Posvećeni smo konkurentnosti i efikasnosti
– Orijentirani smo na rezultate i ispunjavanje naših obećanja

PRILIKE

– Mi smo uslužna djelatnost, djelujemo u domenama koje su tradicionalno smatrane kao sekundarne
– Ipak, smatramo da nove tehnologije unose revoluciju u naše aktivnosti – kao što je to bio slučaj u mnogim drugim branšama
– Za nas, to ne predstavlja prijetnju, već priliku da pružimo bolju uslugu i da im smanjimo troškove

ZAKLJUČAK

C.i.a.k. je jedna specijalizirana firma koja pruža usluge, bez obzira radi li se o pojedinačnim uslugama ili združeno u skladu sa potrebama Klijenta. Sa više od 1000 Klijenata radimo na principu primjene rješenja krojenih po mjeri i potrebama Klijenta. Nudimo kompletnu uslugu preko jedne točke kontakta sa Klijentom, kroz koju Klijent dobiva najbolja iskustva naših usluga.